Για περισσότερο από 2 δεκαετίες ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη στο πνεύμα αλλά και το πλαίσιο του Καρναβαλιού, διοργανώνει το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού! Ένα συνδυασμό παιχνιδιών γρίφων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, διασκέδασης και γέλιου, που οδηγεί στο μεγάλο έπαθλο των 1000 ευρώ!
Πέρασαν 20+ ολόκληρα χρόνια από το πρώτο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού. Κάποιοι ξεκίνησαν ως παιδάκια, δημιούργησαν μέσα σε αυτό φιλίες, σχέσεις, οικογένειες, κουμπαριές. Είναι για όλους, κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.
Γι’ αυτό ήρθε η ώρα να το γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο, μιας και στην 20ετία ο Covid δε μας άφησε να το κάνουμε!
Παιχνίδια γρίφων, δοκιμασίες δεξιοτήτων και ικανοτήτων, με δόσεις τύχης και vintage πινελιές λόγω επετείου, συνθέτουν ένα event 15 ολόκληρων ημερών το οποίο υπόσχεται διασκέδαση, δράση, γέλιο και έπαθλα που περιμένουν να τα διεκδικήσετε!
ΕΠΑΘΛΟ ΝΙΚΗΤΗ 1000 €
Φτιάξε τώρα την ομάδα σου (τουλάχιστον 4 άτομα) και έλα στη μεγάλη παρέα μας!
Κόστος Συμμετοχής: ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: 11/2 – 26/2
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΕΩΣ 9/2
ΑΙΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΔΩ: https://forms.gle/YyBNuLT39oKjfooa7
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6981995215,
Περιοχές δραστηριοτήτων: Εντός Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη (Σε άλλη περίπτωση θα υπάρχει προειδοποίηση)
Θα μας βρείτε στα γραφεία μας στο Village Shopping & More, δίπλα από το κατάστημα «NAKAS» (ώρες λειτουργίας θα ανακοινωθούν σύντομα, μέχρι τότε τηλεφωνική επικοινωνία πριν την επίσκεψή σας)
👇👇👇
Διοργάνωση με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη
Powered by Village Shopping & More
Comments are closed.