Με γενικό σύνθημα «Φέρνουμε την «Ανάσταση» για τα βρέφη και τα παιδιά του  Π.Π.Π.Α. «Η ΜΗΤΕΡΑ», ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς απευθύνουν κάλεσμα αγάπης και συγκεντρώνουν έως την 26 Απριλίου στα Δημαρχεία Νίκαιας, Αγ. Ι. Ρέντη και στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Καραολή και Δημητρίου 80, 3ος όροφος γραφείο 306Γ)

  • βρεφικά φορμάκια,
  • παιχνίδια,
  • ανοιξιάτικα–καλοκαιρινά ρούχα και παπούτσια,
  • παιχνίδια και
  • πασχαλινές λιχουδιές.

Στο Π.Π.Π.Α «Η ΜΗΤΕΡΑ» φιλοξενούνται σήμερα 50 παιδιά, ηλικίας από νεογέννητα έως και 5 ετών, και υποστηρίζει 110 παιδιά τα οποία μεγαλώνουν σε ανάδοχες οικογένειες καθώς και περίπου 30 μονογονεϊκές οικογένειες. Για το λόγο αυτό θα ήταν χρήσιμη και η συγκέντρωση δωροεπιταγών σούπερ μάρκετ, προκειμένου να ενισχυθεί το πασχαλινό τραπέζι αυτών των οικογενειών.

Το «ΜΗΤΕΡΑ» λειτουργεί από το 1955 και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρατικούς φορείς παιδικής προστασίας στη χώρα μας με σκοπό την παροχή  ασφάλειας των απροστάτευτων, κακοποιημένων, παραμελημένων παιδιών καθώς και επιτόκων και λεχωίδων. Πρωταρχικός στόχος είναι η επιστροφή των παιδιών στην φυσική τους οικογένεια και όπου αυτό δεν είναι εφικτό, τότε μέσω των θεσμών αναδοχής και υιοθεσίας, η εξασφάλιση μιας ομαλής ψυχοκοινωνικής εξέλιξης και  οικογενειακής αποκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη συγκέντρωση των ειδών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη στο  τηλ. 2132075369.

Με γενικό σύνθημα «Φέρνουμε την «Ανάσταση» για τα βρέφη και τα παιδιά του  Π.Π.Π.Α. «Η ΜΗΤΕΡΑ», ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς απευθύνουν κάλεσμα αγάπης και συγκεντρώνουν έως την 26 Απριλίου στα Δημαρχεία Νίκαιας, Αγ. Ι. Ρέντη και στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Καραολή και Δημητρίου 80, 3ος όροφος γραφείο 306Γ)

Author

Comments are closed.