Εργασίες συντήρησης και βαψίματος πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Γυμναστήριο, στην πλατεία Κρήνης, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για τη συντήρηση και τη βελτίωση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι εργασίες αποσκοπούν στη διατήρηση του χώρου σε καλή κατάσταση, ώστε να εξυπηρετεί με ασφάλεια τους πολίτες που τον χρησιμοποιούν καθημερινά.
Οι εργασίες εντάσσονται στη συνολική μέριμνα του Δήμου για τη συντήρηση των δημοτικών υποδομών και τη δημιουργία ενός καθαρού και λειτουργικού περιβάλλοντος για όσους αθλούνται στις εγκαταστάσεις της πόλης.
Η φροντίδα των αθλητικών χώρων αποτελεί μέρος των καθημερινών παρεμβάσεων του Δήμου, με στόχο τη σταδιακή βελτίωση των υποδομών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, ανέφερε:
«Η φροντίδα της πόλης μας ξεκινά από την καθημερινότητα και αποτυπώνεται σε κάθε παρέμβαση, μικρή ή μεγάλη. Οι αθλητικοί μας χώροι πρέπει να είναι περιποιημένοι, λειτουργικοί και φιλόξενοι για όλους όσοι τους χρησιμοποιούν. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμη ανάγκες και πολλά που πρέπει να γίνουν. Προχωράμε, όμως, σταθερά, με παρεμβάσεις που βελτιώνουν τις δημοτικές μας εγκαταστάσεις και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Συνεχίζουμε με συνέπεια και δουλειά, ώστε να φροντίζουμε τους χώρους της πόλης μας και να τους διατηρούμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση γιατί η καθημερινότητα αλλάζει με πράξεις».





Comments are closed.