Επιτροπή Παρακολούθησης Αδέσποτων Ζώων

Για την περίθαλψη αδέσποτων γατών, οι φιλόζωοι εθελοντές μπορούν να απευθύνονται στο κτηνιατρείο Pet Help Κάραλης Γιάννης (Περιστάσεως 6 , Νίκαια, τηλ. 2104953300).

Μητρώο Εθελοντών για Ζώα Συντροφιάς

Στη δημιουργία Μητρώου Εθελοντών για Ζώα Συντροφιάς προχωρά ο Δήμος μας . Για τον καλύτερο συντονισμό δράσεων εθελοντισμού που σχετίζονται με την προστασία και ευζωϊα των αδέσποτων ζώων, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να συμπληρώσουν σχετική αίτηση ηλεκτρονικά που θα βρείτε πατώντας εδώ.

ή με φυσική παρουσία το Δημαρχείο Ρέντη ( Μπιχάκη 8, 1ος όροφος υπεύθυνη Ματούλα Μποντόζη).

Τηλέφωνο επικοινωνίας. 213 2004 831, 213 2004 853.

Email επικοινωνίας:  eds_merim_adespoton@nikaia-rentis.gov.gr   

Περίθαλψη αδέσποτων γατών

Για την περίθαλψη αδέσποτων γατών, οι φιλόζωοι εθελοντές μπορούν να απευθύνονται στο κτηνιατρείο Pet Help Κάραλης Γιάννης (Περιστάσεως 6 , Νίκαια, τηλ. 2104953300). Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει προηγηθεί ενημέρωση και έγκριση του αρμόδιου εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Ευζωϊας & Μέριμνας Δεσποζόμενων και Αδέσποτων Ζώων κ. Μπαξεβανάκη ( τηλ. 6942783806/6956024808) και του Τμηματάρχη Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ. Ανδρέα Τσακλίδη (τηλ. 213 2004 860, 213 2004 848). Διαφορετικά δεν θα μπορεί να γίνεται καμία εισαγωγή στο κτηνιατρείο.

  • “Ομιλία στο 27ο Δημοτικό Σχολείο στις 04/04 παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα”.
Την Πέμπτη 4 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα ο δήμος μας σε συνεργασία με το 27ο Δημοτικό σχολείο πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης προκειμένου οι μαθητές  να γνωρίσουν και να ευαισθητοποιηθούν απέναντι στα προβλήματα που σχετίζονται με τα αδέσποτα ζώα.
Ομιλία στο 27ο Δημοτικό Σχολείο στις 04/04 παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα
  • “Ομιλία στο 15ο Δημοτικό Σχολείο στις 08/04 με θέμα την μέριμνα και την Ευζωΐα των αδέσποτων ζώων”
Την Δευτέρα 8 Απριλίου μετά από κάλεσμα από τη διεύθυνση του 15ου Δημοτικού σχολείου ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ευζωΐας & Μέριμνας Ζώων Μπαξεβανάκης Παναγιώτης συνομίλησε με τους 190 μαθητές και τους δασκάλους τους, με σκοπό την ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση τους απέναντι στους τετράποδους αδέσποτους φίλους μας.
Ομιλία στο 15ο Δημοτικό Σχολείο στις 08/04 με θέμα την μέριμνα και την Ευζωΐα των αδέσποτων ζώων
  • “Ομαδική στείρωση “
Το Σάββατο 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη δράση για φέτος ομαδικής στείρωσης γατών από το Τμήμα Περιβάλλοντος σε συνεργασία με εθελοντές του δήμου μας στους χώρους εκδηλώσεων της εταιρείας δημοσίου ” Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.”
Συνολικά 25 γάτες μεταφέρθηκαν στο κτηνιατρείο του Κύριου Μπουραντά . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές μας που για μία ακόμη φορά στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας .
Το Σάββατο 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη δράση για φέτος ομαδικής στείρωσης γατών από το Τμήμα Περιβάλλοντος σε συνεργασία με εθελοντές του δήμου μας στους χώρους εκδηλώσεων της εταιρείας δημοσίου   Το Σάββατο 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη δράση για φέτος ομαδικής στείρωσης γατών από το Τμήμα Περιβάλλοντος σε συνεργασία με εθελοντές του δήμου μας στους χώρους εκδηλώσεων της εταιρείας δημοσίου