Αφιερωμένη στη «Σμύρνη του Ανδρέα Κατσιγιάννη» και στην «Ιωνία του Στέλιου Καζαντζίδη» είναι η συναυλία που θα πραγματοποιήσουν τα Μουσικά Σύνολα Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Η Ορχήστρα Εγχόρδων υπό τη διεύθυνση της Σταυρούλας Μεντή και με σολίστ τους Βασίλη Μαστοράκη και Αντώνη Μυτακίδη , η Εστουδιαντίνα & Λαϊκή Ορχήστρα   υπό τη Διεύθυνση  του Ανδρέα Κατσιγιάννη που υπογράφει και τις ενορχηστρώσεις  με τους Όλγα Καμηλάρη και Ιάσονα Μανούσο στο τραγούδι έχουν ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι στη Σμύρνη.

Στο β’ μέρος η Λαϊκή Ορχήστρα  υπό τη Διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη που υπογράφει και τις ενορχηστρώσεις , τον Γιάννη Λαμπράκη στη διδασκαλία-σόλο μπουζούκι , τον Νίκο Χαραλαμπίδη  στην αφήγηση – τραγούδι και τους Όλγα Καμηλάρη και Αντώνη Πλατσιδάκη στο τραγούδι, παρουσιάζουν την «Ιωνία του Στέλιου Καζαντζίδη». Καλλιτεχνική Διεύθυνση:  Στέλιος Γκόλγκαρης, Βασίλης Μαστοράκης.

Αφιερωμένη στη «Σμύρνη του Ανδρέα Κατσιγιάννη» και στην «Ιωνία του Στέλιου Καζαντζίδη» είναι η συναυλία που θα πραγματοποιήσουν τα Μουσικά Σύνολα Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 8.30 το βράδυ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Author

Comments are closed.