ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας περιμένουμε διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στις 19:00 στο Webinar που διοργανώνει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, με θέμα «Διαδικτυακές Απάτες, Προστασία Ψηφιακών Συσκευών», στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού στην Περιφέρεια Αττικής».

Εισηγητής θα είναι ο κ. Χρήστος Κολιάκος, Στέλεχος της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων της δράσης του Ψηφιακού Εγγραμματισμού για την Περιφέρεια Αττικής.

Όσοι επιθυμούν να βρεθούν μαζί μας, παρακαλούμε όπως κάνετε πρώτα εγγραφή στην παρακάτω φόρμα

https://tinyurl.com/digitalattiki

Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του Webinar θα σταλεί με e-mail σε όσους έχουν κάνει εγγραφή.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο Webinar είναι δωρεάν σε όλους και η παρακολουθηση του δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου.

Με την ολοκλήρωση του webinar οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον το επιθυμούν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε  με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη  στα τηλέφωνα: 2132004815 και 2132004832 ή με τα στελέχη του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού στην Περιφέρεια Αττικής» επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους.

1512 (8:30-14:30 αστική χρέωση)
psifiakos pta@gmail.com
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ | ΠΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (patpat.gr)
https://www.facebook.com/digital.attiki
https://tinyurl.com/atticadigital
https://www.linkedin.com/in/atticadigital
https://www.instagram.com/atticadigital
Author

Comments are closed.