Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη, την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Μάνος Λοΐζος με τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Στον πιο πάνω χώρο θα φιλοξενηθεί σειρά εκδηλώσεων και καλλιτεχνικών εργαστηρίων, δράσεων, όπως επίσης και συναυλίες, με επίκεντρο τα παιδιά.

Επίσης θα φιλοξενήσει περίπτερα με χριστουγεννιάτικα γλυκά, στολίδια κλπ. και παιχνίδια μεγάλου μεγέθους αναψυχής (π.χ. παιδικό τρενάκι, τραμπολίνο κ.α.), τα οποία θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις.

Ως εκ τούτου απευθύνουμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επιχειρηματίες προκειμένου να υλοποιήσουν την ανωτέρω δράση.

Ανταποδοτικά, θα πρέπει να χορηγηθούν στο Δήμο τουλάχιστον 1000 προσκλήσεις για τα παιχνίδια, για διανομή σε παιδιά της πόλης μας.
Παρακαλείστε όπως καταθέσετε τις ακριβείς σας προτάσεις, με συμβατό χριστουγεννιάτικο θέμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (2/12/2022 έως και 7/12/2022), προκειμένου να καταρτιστεί το συνολικό πρόγραμμα του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού, στο Γραφείο της Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Ποιότητας ζωής κας Μάλαμα ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση ant_ppros_pzois@nikaia-rentis.gov.gr

 

Πληροφορίες στο τηλ 213 2075 282

Author

Comments are closed.