Η κακοκαιρία ‘Ελπίς’ που έπληξε την Αττική στις 24 και 25 Ιανουαρίου, βρήκε το Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, πανέτοιμο και σε διαρκή επιφυλακή.

Η Πολιτική Προστασία, είχε προμηθευτεί έγκαιρα αντιολισθητικές αλυσίδες για όλα τα οχήματα, είκοσι δύο τόνους αλάτι για την πρόληψη προβλημάτων από τον παγετό, διαθέτοντας παράλληλα τα κατάλληλα οχήματα και μηχανήματα, όπως και αλατοδιανομέα.

Σταθερά προσηλωμένοι στην αντιμετώπιση των αναγκών της πόλης και των πολιτών, προβήκαμε πρόσφατα στην προμήθεια και δεύτερου αλατοδιανομέα ώστε να ανταποκρινόμαστε πιο έγκαιρα στην κάλυψη της ανάγκης για απρόσκοπτη μετακίνηση οχημάτων και κατοίκων της Νίκαιας και του Ρέντη.

Στόχος μας είναι το επόμενο διάστημα, η προμήθεια ειδικών οχημάτων 4*4 και εκχιονιστικού εξοπλισμού, για την πληρέστερη αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, τις συνέπειες της οποίας θα αντιμετωπίζουμε όλο και πιο συχνά στο μέλλον.

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, θα είναι πάντα κοντά στον πολίτη, με πράξεις και δράσεις, καθημερινά, προσπαθώντας για το καλύτερο.

Author

Comments are closed.