Πριν 10 χρόνια ξεκινήσαμε τα Δημοτικά Ιατρεία στη Νίκαια (στο Ρέντη λειτουργούσαν στο ΚΑΠΗ της Μπαλτατζή) σ’ έναν ενοικιαζόμενο χώρο στην οδό Βιθυνίας και χιλιάδες συμπολίτες μας πέρασαν από αυτά στα χρόνια που ακολούθησαν.

Επειδή θέλουμε πάντα, οι δομές και οι χώροι που λειτουργεί ο Δήμος να είναι ιδιοκτησία μας, επιδιώξαμε και σ΄αυτή την περίπτωση, τα Δημοτικά Ιατρεία να  βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο.

Ο χώρος, λοιπόν, βρέθηκε πάνω από το ΣΤ’ ΚΑΠΗ στην οδό Εφέσου από τη δωρεά που ο κ. Αργυρόπουλος έκανε στο Δήμο μας. Εκεί, λοιπόν, ξεκίνησαν και διαμορφώνονται τα νέα δημοτικά ιατρεία μας και μάλιστα είναι προγραμματισμένο να προσφέρουν ακόμη περισσότερες λειτουργίες από τις σημερινές.

Θα λειτουργούν, επίσης, τμήματα λογοθεραπείας για παιδιά και ψυχολογικής στήριξης για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι συμπολίτες μας δοκιμάζονται οικονομικά και εμείς προσπαθούμε να τους δώσουμε ανάσες σε όλα αυτά που θα έπρεπε να τους παρέχει η πολιτεία αλλά δεν παρέχονται καθόλου ή επαρκώς. Δεν πάμε να αντικαταστήσουμε τις λειτουργίες του Κέντρου Υγείας (δε θα μπορούσαμε άλλωστε) θέλουμε όμως συμπληρωματικά να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο τον συνάνθρωπο μας.

Σύντομα θα σας καλέσουμε στα εγκαίνια και αυτής της δομής μας.

Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται δείχνουν τις συνεχιζόμενες εργασίες της αναδιαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων των νέων Δημοτικών Ιατρείων

Author

Comments are closed.