Την 1η ενημερωτική εκδήλωση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, στις 6 τo απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 10). Ο Δήμος σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Κινητικότητα CIVINET και την  εταιρεία ΜΣΜ, καταρτίζει το συγκεκριμένο σχέδιο που στόχο έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Η συμμετοχή κατοίκων και επαγγελματικών φορέων και συλλόγων της πόλης κρίνεται απαραίτητη γιατί κάθε πρωτοβουλία αν δεν έχει την αποδοχή και την υποστήριξη της κοινωνίας των πολιτών κινδυνεύει να παραμείνει «νεκρό γράμμα».

Η Δημοτική Αρχή πιστεύοντας στη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σ’αυτή την πρώτη ενημερωτική εκδήλωση  με προϋπόθεση την προεγγραφή στον εξής σύνδεσμο: .

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας εχει παρεμβατικό χαρακτήρα σε βασικούς τομείς δράσεις: Περιβάλλον-Πράσινο, Συγκοινωνία-Μετακινήσεις, Προσβασιμότητα-Κοινωνική στήριξη ευάλωτων ομάδων (παιδιά, ηλικιωμένοι, άτομα περιορισμένης κινητικότητας), Τοπική ανάπτυξη- Ανεργία. Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής κινητικότητας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν «κλικ» ΕΔΩ  https://mailchi.mp/c096ae40d42a/nl1-4973570?e=94eb74ea2a

Για την είσοδο του κοινού απαιτείται επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού rapid έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους. Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Website:               https://nikaia-rentis.sump.gr/

Facebook page:   https://www.facebook.com/nikaiarentissump/

Facebook group: https://www.facebook.com/groups/334173264829304/

Email:                    nikaia.rentis.sump@gmail.com

Τηλέφωνο:            210 77 10 979  

Author

Comments are closed.