Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 θα έχουν αναρτηθεί σε κάθε σταθμό τα στοιχεία των επιτυχόντων παιδιών, των οποίων οι γονείς είχαν υποβάλει αίτηση μέσω Δήμου κατά την περίοδο των εγγραφών (Μάιος – Ιούνιος 2022).

Θα ακολουθήσει και Β’ ΦΑΣΗ, τα αποτελέσματα της οποίας θα αναρτηθούν στις 13 Σεπτεμβρίου στους σταθμούς, δηλαδή μία ημέρα μετά από την ημερομηνία λήξης της δυνατότητας κατάθεσης voucher στην υπηρεσία μας, για τα παιδιά που θα εγγραφούν μέσω ΕΣΠΑ για το μήνα Σεπτέμβριο.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τη λήξη της παραλαβής από την υπηρεσία μας του συνόλου των vouchers για το τρέχον σχολικό έτος, οι θέσεις που θα απομείνουν κενές σε κάθε σταθμό θα καλυφθούν με αιτήσεις οικογενειών που είχαν κατατεθεί μέσω Δήμου την προβλεπόμενη περίοδο, όπως αυτές μοριοδοτήθηκαν και κατατάχθηκαν υπηρεσιακά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν κάποιοι από τους αιτούντες που ανακοινώνονται ως επιτυχόντες στην παρούσα φάση έχουν λάβει και voucher, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να προσέλθουν στην έδρα της υπηρεσίας μας (Μπαλτατζή 32, 1ος όροφος) μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου (08:00 – 13:30), προκειμένου η εγγραφή τους να μετατραπεί από δημοτική εγγραφή σε εγγραφή ΕΣΠΑ, έτσι ώστε να φοιτήσουν εντελώς δωρεάν το τρέχον σχολικό έτος.

Η ανάρτηση των πινάκων θα γίνει με περικεκομμένα τα στοιχεία ταυτότητας παιδιών και γονέα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τους. Επίσης, οι συγκεκριμένοι επιτυχόντες θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά από τον σταθμό εγγραφής τους.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ

Author

Comments are closed.