Αθλητικές δραστηριότητες

Μαθήματα τοξοβολίας

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη  σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Τοξοβολίας «Κορύβαντες» (παράρτημα Νίκαιας), διοργανώνουν δωρεάν μαθήματα  τοξοβολίας  για  αρχάριους, άνω των 18 ετών.

ΕΝΑΡΞΗ : Κυριακή 7 Μαΐου 2017, ώρα 16.00 μ.μ.  στον υπαίθριο χώρο του 2ου Κλειστού Γυμναστηρίου Νίκαιας  (ΔΑΚΑΝ)  Άνω Νεάπολης (τέρμα οδούς Κωστή Παλαμά).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ :  Τμήμα Αθλητικών Προγραμμάτων, Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη,   τηλ: 210-4919139/4933300/4906086,Δευτέρα-Παρασκευή, 9.00-14.00.

 

Αθλητικές δραστηριότητες αναψυχής σε δραστηριότητες Γυμνασίων

Νέο πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε πιλοτικά την περίοδο 2015-16 σε συνεργασία με τους Διευθυντές την Ένωση Γονέων και τους Συλλόγους Γονέων.  Οι Διευθυντές των Γυμνασίων μπορούν να προγραμματίσουν την νέα Σχολική Περίοδο ημερήσιες επισκέψεις της σχολικής τους μονάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου μας «ΠΛΑΤΩΝ» με  σκοπό τη γνωριμία των μαθητών με τα αθλήματα που υλοποιεί ο Δήμος μας συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας για αθλητική παιδεία της νεολαίας μας.

 

Πρόγραμμα προετοιμασίας για υποψηφίους ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικών σχολών

Σκοπός της λειτουργίας του προγράμματος είναι η  προετοιμασία  των υποψηφίων για Στρατιωτικές   Σχολές  &   Τ.Ε.Φ.Α.Α. στα αγωνίσματα που είναι υποχρεωτικά  για την εισαγωγή τους:

•    Στίβος

•    Κολύμβηση

 

Σεμινάρια Αυτοάμυνας και Αυτοπροστασίας

Ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου-Ζίτσου  διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

•    Για γονείς και παιδιά μαζί

•    Για πολίτες από 5 ετών και άνω

•    Για γυναίκες

 

Περπατάω και αναπνέω

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες με σκοπό αφ΄ενός την ενεργοποίηση του κινητικού μηχανισμού των συμμετεχόντων μέσω της φυσικής δραστηριότητας της πεζοπορίας ως προάσπιση της υγείας και αφ΄ετέρου την καλλιέργεια αθλητικής –κινητικής και περιβαντολλογικής συνείδησης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν Δημότες & Ετεροδημότες.

 

Καλοκαίρι στη πόλη μου

Είναι ένα πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης που υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και την Διεύθυνση Πολιτισμού με δράσεις άθλησης, δημιουργικής μάθησης και ψυχαγωγίας και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

 

Παίζω στο πάρκο

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε πιλοτικά την τρέχουσα αθλητική περίοδο και απευθύνεται σε νήπια με σκοπό την ανάπτυξη κινητικών δραστηριοτήτων μέσα από το παιχνίδι.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν τα παιδιά των Δημοτών -κατοίκων .

 

 

Καλοκαίρι στη πόλη μου

Είναι ένα πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης που υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και την Διεύθυνση Πολιτισμού με δράσεις άθλησης, δημιουργικής μάθησης και ψυχαγωγίας και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

 

Κινητική αναψυχή εργαζομένων

Νέο πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε πιλοτικά την περίοδο 2015-16. Απευθύνεται στους υπαλλήλους του Δήμου με σκοπό την προαγωγή της υγείας μέσα από ειδικές δραστηριότητες κινητικής αναψυχής.

Εγκεκριμένα ΠΑγΟ της αθλητικής περιόδου 2020-2021 που υλοποιεί ο Δήμος μας σε
συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τμήμα Αθλητικών Προγραμμάτων

Δευτέρα Παρασκευή 8:00 – 20:30

ΤΗΛ. 210 – 4933300  -2104919139                                                                                                          

FAX. 210 – 4903076

Δ/νση: Π.Ράλλη  & Θηβών                                                                   

Ταχ. Κώδικας:18454 ΝΙΚΑΙΑ

tmima_ath_prog@nikaia-rentis.gov.gr