Η συναυλία της χρονιάς..!! Η hip-hop επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο αποχής σε μια συναυλία που θα θυμόμαστε για καιρό. Τρείς ώρες ασταμάτητου χιπ χοπ  με κορυφαίους καλλιτέχνες σε μια μουσική συνάντηση που δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Ώρα προσέλευσης : 18.00

Ώρα έναρξης  : 20.00

Τιμή εισιτηρίου : 15€

12ος πίθηκος : Από τους πιο παραγωγικούς και επιδραστικούς καλλιτέχνες του ελληνικού hip-hop με τραγούδια και στοίχους να εμπνέουν χιλιάδες νέους ανθρώπους. Τα live του έχουν τόση ενέργεια  και αλληλεπίδραση με το κοινό που αποτελούν λατρεία.

Complex: Ο πάντα διαχρονικός Hatemost με τον μοναδικό στο είδος του Styl Mo και τον συνήθη ύποπτο DWMNDV, φαίνεται να έχουν βρει την συνταγή της επιτυχημένης χημείας  στο πιο καινοτόμο futuristic rap ήχο για τα ελληνικά δεδομένα.

Joker/Two Face Ο ταλαντούχος Tsaki και ο βετεράνος πια Styl Mo αποτελούν τους Joker Two Face. Το αχτύπητο δίδυμο ενώνει Βορρά και Νότο με τα επικά live και τις αστείρευτες ρίμες. Το μόνο σίγουρο είναι κατέβηκαν από τον Ουρανό και δεν είναι καλά..!!

Μικρός Κλέφτης Από τα Βόρεια Αστέρια στη solo καριέρα, ο Μικρός Κλέφτης, με περισσότερα από είκοσι χρόνια πίσω από το μικρόφωνο  , έχει εμπνεύσει και μια ολόκληρη γενιά MC στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους στη ραπ. Αυτοσχέδιες ρίμες και freestyle rap σε εκρηκτικά live σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketsrervices.gr

Comments are closed.