Θέμα 3ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ:  Ψήφισμα για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε υπόψη:

  1. Το Σχέδιο ψηφίσματος που κατατέθηκε από την Δημοτική Παράταξη «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ».

 και μετά από διαλογική συζήτηση                

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  ΟΜΟΦΩΝΑ

Εκδίδει το παρακάτω ψήφισμα σχετικά για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Η ώρα της απόφασης της ιστορικής δίκης της Χρυσής Αυγής έφτασε, στις 7 Οκτώβρη 2020.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη, έχοντας ως πάγια θέση την υπεράσπιση των δημοκρατικών ελευθεριών, ζητά να καταδικαστούν, επιτέλους, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του ΣαχζάτΛουκμάν και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές των κινημάτων και της Αριστεράς. Για να μπει τέρμα στην ασυλία που τους παρείχε η «νομιμοποίηση» του «πολιτικού κόμματος».

Τασσόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και των συνδικάτων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μία μόνο θέση αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: βαθιά μέσα στη φυλακή! Μια ελαφριά ποινή θα προκαλούσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 7/10 στο Εφετείο, καθώς και στην απεργιακή κινητοποίηση την μέρα της απόφασης του δικαστηρίου και ζητούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής!

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Comments are closed.