Αγαπητοί εργαζόμενοι, γονείς και παιδιά,

Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά, γεμάτη όρεξη, ελπίδα, αλλά και προβληματισμούς.

Περιμένουμε όλοι μας τα χαμόγελα των παιδιών να γεμίσουν τις τάξεις των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών, καθώς και τι καρδιές μας, με αισιοδοξία, για έναν χειμώνα εποικοδομητικό και ασφαλή.

Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε για ακόμη μία χρονιά, εξαιτίας της πανδημίας, το ανθρώπινο δυναμικό των Σταθμών μας, είναι πάντοτε έτοιμο να ισορροπήσει την τήρηση των κανόνων, με τη χαρά της μάθησης, της επικοινωνίας και της εξερεύνησης, στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στην πορεία της ζωής των παιδιών μας.

Σε αυτή την προσπάθεια, είμαστε βέβαιοι ότι θα είστε δίπλα μας, σε μία αγαστή συνεργασία, με προτεραιότητα όλων μας, τα παιδιά μας.

Εύχομαι από καρδιάς, σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας και σε όλους τους γονείς, υγεία και δύναμη, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

Θα είμαστε όλοι δίπλα στα παιδιά, να τους παράσχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη, ώστε μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να εκπαιδευθούν με παιγνιώδεις δραστηριότητες στην υπεύθυνη συμπεριφορά, αναπτύσσοντας παράλληλα τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, σε μία εποχή όπου η τήρηση των κανόνων είναι απαραίτητη.

Με τιμή,

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μ. ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ

Comments are closed.