Σας προσκαλούμε στην 11η Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ιωάννη Ρέντη  η οποία θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ  στις 18-10-2023 με ώρα έναρξης 10:30 π.μ. και ώρα λήξης την 12:00 μ.μ.

Αποστείλατε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή,  την τοποθέτηση  και την ψήφο σας με e-mail από 10:30 π.μ. έως 12:00 μ.μ.  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: enotita_nikaias@nikaia-rentis.gov.gr. Για την λήψη απόφασης των κάτωθι θεμάτων:

Η παρούσα θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου (www.nikaia-rentis.

gov.gr)

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΑΝΝΑ ΑΙΓΙΝΙΤΗ

 

                             ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

                                         ΤΗΣ 11ης  ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

 Θέμα 1ο: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την γνωμοδότηση της κατάργησης ή μη κενωθέντος περιπτέρου το οποίο βρίσκεται στην οδό Σολωμού 1 στη Δημοτική Ενότητα Νίκαιας Αγ.Ι.Ρέντη και κατόπιν παραπομπής του θέματος ως έχει, στην Επιτροπή ποιότητας Ζωής».

 Θέμα 2ο: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις σε Τμήματα οδών του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη λόγω έργου της Περιφέρειας Αττικής».

 Θέμα 3ο: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την Παράταση  ή μη Ωραρίου Λειτουργίας Μουσικών Οργάνων για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος “Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Επεξεργασίας γεύματος”, που ανήκει στην κυρία ΒΡΕΤΤΟΥ ΕΛΕΝΗ επί της οδού Μπελογιάννη αρ. 89 της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας, του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη».

Θέμα 4ο: «Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη μετατόπιση της θέσης περιπτέρου εντός των ορίων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και συγκεκριμένα από τη θέση επί της οδού Κύπρου 54 στη Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας, στη θέση Πλαταιών και Σηστού της ίδιας Δημοτικής Κοινότητας, για λόγους εμπορικότητας».

Author

Comments are closed.