ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Πληροφορίες: Καλλιόπη Δράκου

Email: grtypounikaias@gmail.com

Δ/ΝΣΗ: Κύπρου 7

Τ.Κ : 18233 Αγ. Ι. Ρέντη

τηλ. 2104819007- 210 4821555

Fax: 210 4822370

 

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ

 

                                                                                         10 /6 /2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Ο ΠΑΠOYΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ” στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

 Ένας παιχνιδιάρης γάτος “Ο ΠΑΠOYΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ” θα φορέσει τις μπότες του και θα μας περιμένει στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στο πλαίσιο των πολιτιστικών  εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη. Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου ανεβάζει το αγαπημένο παραμύθι του Γάλλου συγγραφέα Σαρλ Περώ. Η παράσταση πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και τραγούδι.

 Λίγα λόγια για το έργο

Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο του ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο. Ο Γάτος είναι πολύ ιδιαίτερος, μιλάει σαν άνθρωπος και είναι πολύ έξυπνος. Ο Γάτος θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει, στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα.

Το έργο αναφέρεται στη δύναμη της φιλίας μέσα απ’ τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο, για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και για την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης.

Παίζουν οι ηθοποιοί :Μανώλης Κονταξάκης, Κατερίνα Αναστασίου, Πέτρος Γρύλλος, Σάββας Γραμματικός, και Ελευθερια Μπουράνη.  Η σκηνοθεσία είναι του Μπάμπη Κλαδιώτη, η μουσική της Ελένης Καρβελη και οι στίχοι της Κατερίνας Αναστασίου. Τα σκηνικά του Στελιου Κουτρούλη και τα κοστούμια της Σήλιας Δεμίρη.

Σύμφωνα με τα μέτρα που εξήγγειλε το Υπουργείο Πολιτισμού,  η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ (Κύπρου και Προύσσης)

Τιμή εισιτηρίου: 6€

Ώρα έναρξης: 7.30 μ.μ.

Προπώληση: viva.gr

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

 ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

 

Author

Comments are closed.