Ο «Ματωμένος Γάμος» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου ανεβαίνει στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το απόγευμα από τη θεατρική ομάδα «ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ». Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για το Μπλόκο της Κοκκινιάς «40 μέρες μετά…». Η σκηνοθεσία είναι της Δήμητρας Χ. Χριστοδούλου.

Τη σύγκρουση του Έρωτα με τον Θάνατο, της φύσης με τους κοινωνικούς θεσμούς, της επιθυμίας με τη λογική, του δικαιώματος στην ελεύθερη επιλογή με τις απαιτήσεις των επιβεβλημένων ρόλων  αποδίδει μαγικά ο μεγάλος Λόρκα στο κλασικό του αριστούργημα «Ματωμένος Γάμος».  Ποιητικό θέατρο διαχρονικής γοητείας!

Για την είσοδο του κοινού δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμούself test, rapid test , μοριακό test.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ  (Κύπρου και Προύσσης )

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ

Είσοδος ελεύθερη

 

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Comments are closed.