Αγαπητά μας παιδιά, μαθήτριες και μαθητές,

Φίλες και φίλοι, εκπαιδευτικοί,

Αγαπητοί μας γονείς.

Μέσα σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες, ξεκινάει φέτος η σχολική χρονιά. Το άνοιγμα των σχολείων, σε συνδυασμό με τη δοκιμασία της πανδημίας, απαιτεί από όλους ειδικές συμπεριφορές, τήρηση των οδηγιών των επιστημόνων και βέβαια, ατομική και συλλογική υπευθυνότητα.

Ο Δήμος μας τους προηγούμενους μήνες πήρε όλα τα μέτρα που προβλέπονταν. Συνεχίζουμε ακατάπαυστα να δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση και θα το κάνουμε για όσο διάστημα χρειαστεί. Οι δωρεάν μάσκες, η ενίσχυση της καθαριότητας, οι προσλήψεις καθαριστριών, είναι μερικά μόνο από τα μέτρα που παίρνουμε για να λειτουργήσουν τα σχολεία μας με ασφάλεια.

Το επιπλέον κόστος του Δήμου για τη σωστή λειτουργία της καθαριότητας στα σχολεία μας, φέτος θα φτάσει τις €250.000. Όμως πρέπει να το διαθέσουμε για να έχουμε καθαρά σχολεία.

Δάσκαλοι, καθηγητές και μαθητές στην τάξη, γονείς και παιδιά στο σπίτι, με συμπαραστάτη τη Δημοτική Αρχή, θα δουλέψουμε για την υγεία και την ασφάλεια όλων. Θα μοχθήσουμε και θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά!

Καλή δύναμη σε εκπαιδευτικούς και γονείς!

Καλή πρόοδο στα παιδιά μας!

 

 

Ο Δήμαρχος

Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη

  Γιώργος Ιωακειμίδης

Comments are closed.