Πιστοί στο ραντεβού μας, την επόμενη μέρα που κλείνουν τα σχολεία, τα ΚΔΑΠ του Δήμου μας δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά εκτός ΚΔΑΠ να εγγραφούν στην καλοκαιρινή μας περίοδο και να μας γνωρίσουν από κοντά.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που κατοικούν στο Δήμο μας θα υλοποιηθεί φέτος από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 σε εγκαταστάσεις του Δήμου.

Η συμμετοχή στο καλοκαιρινό πρόγραμμα είναι δωρεάν και οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στις ακόλουθες διευθύνσεις του Δήμου :
– Αγίου Ιωάννη Ρέντη 18, Αγ.Ι.Ρέντη, (1ο Δημοτικό Αγ.Ι.Ρέντη)
– Σηστού 35 & Παρασκευοπούλου, Νίκαια, (10ο Δημοτικό Νίκαιας)

Την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο θα προσφερθούν ενότητες, όπως : κατασκευές, ρομποτική, γυμναστική, θεατρικό παιχνίδι, μουσικό παιχνίδι, παραδοσιακό παιχνίδι, παιχνίδι με την τέχνη, εικαστικά, παραστάσεις με τον Καραγκιόζη, μουσικοκινητική/σύστημα Orff, χορωδία, λογοτεχνία, πινγκ-πονγκ, pilates, παραδοσιακοί και σύγχρονοι χοροί.

Οι αιτήσεις για δήλωση συμμετοχής παιδιών στο πρόγραμμα δραστηριοτήτων θα υποβάλλονται από την Τρίτη 23 Μαΐου έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 και ώρες από τη 1 μετά το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, από τον νόμιμο/η* εκπρόσωπο στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρισης Νίκαιας Ρέντη (ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ), Κύπρου 7, 18233, Αγ.Ι.Ρέντη. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104819007, 2104821555, 2104822370, 6978580927.

Το έντυπο της αίτησης θα είναι διαθέσιμο στα γραφεία της ΔΗΚΕΝΙΡ και μαζί με αυτήν θα πρέπει να συνυποβληθούν και τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
2.Βεβαίωση παιδιάτρου (του τρέχοντος σχολικού έτους)
3.Ένας λογαριασμός όπου θα αναγράφεται η μόνιμη κατοικία (λογαριασμός ενέργειας, νερού, τηλεφωνίας, κά)

Επίσης, για όσους νόμιμους εκπροσώπους επιθυμούν την παραμονή του παιδιού σε δραστηριότητες μέχρι τις 4 το απόγευμα, θα πρέπει συμπληρωματικά να προσκομίσουν Βεβαίωση Ωραρίου Εργασίας από τον εργοδότη τους.

Καλό καλοκαιρινό πρόγραμμα με πολλές δροσερές και ξέγνοιαστες στιγμές.

*“νόμιμος/η εκπρόσωπος” ορίζεται ο γονέας ή το πρόσωπο που έχει τη γονική μέριμνα ή
την επιμέλεια του παιδιού, ο ανάδοχος γονέας, ο επίτροπος ή ο συμπαραστάτης.

 

κέντρο-δημιουργικής-απασχόλησης-παιδιών

Author

Comments are closed.