Η καρναβαλική παρέλαση στη Νίκαια ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Μικροί και μεγάλοι με εντυπωσιακές μεταμφιέσεις χόρεψαν στους ρυθμούς της Αποκριάς στην καρναβαλική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια. Συνολικά πήραν μέρος 11 άρματα και 30 πληρώματα. Παιδικοί σταθμοί, μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, μέλη των ΚΑΠΗ, σύλλογοι και φορείς δημιούργησαν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους εργαζόμενους του Δήμου και στους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της μεγάλης αποκριάτικης γιορτής. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η Τροχαία Νίκαιας-Κορυδαλλού στην ομαλή διεξαγωγή  της καρναβαλικής παρέλασης καθώς και την παρουσία της ΕΔΟΚ. Ανεκτίμητη είναι η συνεισφορά της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου μας που μετά το τέλος της παρέλασης φρόντισαν να καθαρίσουν τους δρόμους της πόλης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη την επόμενη εβδομάδα στον πλαίσιο του 30ου Καρναβαλιού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή 15 Μαρτίου , ώρα 9.00 μ.μ.

DISCOparty Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 245)

Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 16 Μαρτίου, ώρα  11.00 π.μ

Παιδική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Ρέντη

Κυριακή 17 Μαρτίου, ώρα 12.00 μ.μ.

Κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στο Ρέντη, στην οδό Φλέμινγκ

Πληρώματα πετούν κομφετί στον Δήμαρχο

Το άρμα του μολυβένιου στρατιώτη

Το τζίνι

Ο Δήμαραχος με τον Ποσειδώνα της ΧΑΝ

Author

Comments are closed.