Επιχείρηση περισυλλογής και απομάκρυνσης μπαζών και ογκωδών αντικειμένων στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως ξεκίνησε από το προηγούμενο Σάββατο 15 Ιουνίου, ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συγκέντρωσε 20 τριαξονικά φορτηγά με μπάζα , ογκώδη και η δράση θα συνεχιστεί τα επόμενα Σάββατα γιατί λόγω της αυξημένης κίνησης και διέλευσης νταλικών δεν μπορεί να γίνει καθημερινές.

 Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σημειώνει:

«Η ρήψη μπαζών και ογκωδών απορριμμάτων από φορτηγά  τόσο της περιοχής μας όσο και όμορων δήμων  είναι ένα ζήτημα που επηρεάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και το περιβάλλον. Παρά τις ελλείψεις προσωπικού στην καθαριότητα σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νικόλαο Καρδιά, προχωρήσαμε σ’αυτή την επιχείρηση καθαρισμού  θέλοντας να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι δεν θα ανεχθούμε  αυτή την ανεύθυνη συμπεριφορά. Ευελπιστούμε ότι με τις προσλήψεις προσωπικού δημοτικής αστυνομίας θα καταφέρουμε να έχουμε αστυνόμευση της περιοχής και να επιβάλλουμε τα πρόστιμα που προβλέπονται στους παραβάτες».

Τα συνεργεία καθαριότητας απομάκρυναν μέρος των μπαζών  που έχουν συσσωρευτεί κατά μήκος της λεωφόρου και σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα της πόλης θα ενισχυθούν οι περιπολίες και οι έλεγχοι κατά μήκος της λεωφόρου για την αποτροπή της παράνομης απόθεσης ογκωδών αντικειμένων.

Author

Comments are closed.