Τελετή παράδοσης συσκευής απινιδωτή στον Δήμο Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ιωνικού Νικαίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 στις 7 το απόγευμα στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άνω Νεάπολης (Τέρμα Κωστή Παλαμά) παρουσία φορέων και συλλόγων της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης, θα παραλάβει ως δωρεά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων (Σ.ΠΑ.Κ.Ι.Ν.), Θεόδωρο Μπολάτογλου, μία συσκευή απινιδωτή για τις ανάγκες του ανωτέρω κλειστού γυμναστηρίου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από ομάδα Διασωστών (ΕΔΟΚ).

Η δωρεά της συσκευής απινιδωτή ενισχύει τους στόχους της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη να εφοδιάσει όλους τους κλειστούς αθλητικούς χώρους της δικαιοδοσίας του με συσκευές απινιδωτών, οι οποίοι θα χρησιμοποιούνται από το προσωπικό της ύστερα από την ειδική εκπαίδευση για χρήση και λειτουργία αυτών. Οι απινιδωτές είναι ειδικές συσκευές που μπορούν να σώζουν ανθρώπους χορηγώντας αυτόματα ηλεκτρικό ρεύμα με τη μορφή απινίδωσης στην καρδιά για να την επαναφέρουν στον κανονικό της ρυθμό μετά από καρδιακή ανακοπή και μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Υπενθυμίζεται ότι η τελετή παραλαβής του απινιδωτή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με
τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν το εν λόγω χρονικό διάστημα για την διεξαγωγή στης εκδήλωσης στον κλειστό χώρο του Γυμναστηρίου.

Author

Comments are closed.