Δωρεάν rapid test για επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη προσφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Δικαίωμα στη δωρεάν διενέργεια του τεστ έχουν και τα μέλη των οικογενειών των επιχειρηματιών και επαγγελματιών, καθώς και οι εργαζόμενοι τους.

Η πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών υποστηρίζεται από την περιφέρεια Αττικής καθώς και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Στόχος της διενέργειας των δωρεάν τεστ, είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας, μέσω του έγκαιρου εντοπισμού των θετικών κρουσμάτων του κορωνοϊού και αυτονόητα, ο περιορισμός της μετάδοσης της πανδημίας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση από τους δικαιούχους της φόρμας που υπάρχει στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου www.eea.gr  όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα προκειμένου να οριστεί ραντεβού για τη διενέργεια του test σε ένα από τα τέσσερα σημεία που έχουν επιλεγεί από την περιφέρεια Αττικής.

Σημειώνεται ότι ο εξεταζόμενος θα πρέπει να φέρει μαζί του την ημέρα της εξέτασης επίσημα έγγραφα για την πιστοποίηση της ταυτότητας του (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

https://www.eea.gr/arthra-eea/to-e-e-a-dievrini-to-programma-ton-dorean-rapid-test-dikeouchi-ke-ta-meli-tis-ikogenias-ton-epichirimation-ke-epangelmation-kathos-ke-i-ergazomeni-tous/

Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μπορούν να απευθύνονται στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Γιώργος Χιονίδης: 2103380242

Ηρώ Γαλάτη: 2103380206

Ειρήνη Ντελή: 2103380203

Comments are closed.