Σας ανακοινώνουμε ότι έχουν παραχθεί τα αποτελέσματα των αιτήσεων που έγιναν μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «preschool» για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς μας, σχολικού έτους 2021- 2022 και έχουν αποσταλεί στους Σταθμούς της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου μας.

Οι Προϊστάμενες των Σταθμών θα ειδοποιήσουν τηλεφωνικά τους επιτυχόντες για ενημέρωση και ραντεβού προκειμένου να ξεκινήσουν οι μικροί μας μαθητές την προσαρμογή τους ομαλά και αρμονικά.

Οι Σταθμοί εξ’ άλλου θα αναρτήσουν τις συγκεκριμένες καταστάσεις οι οποίες ακολουθούν και στην παρούσα ανακοίνωση, στους πίνακες ανακοινώσεών τους (χωρίς στοιχεία που αποτελούν προσωπικά δεδομένα) για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Στους Παιδικούς μας Σταθμούς ικανοποιήθηκαν όλες οι πλήρεις αιτήσεις που υπεβλήθησαν ενώ ακόμη υπάρχουν κενές θέσεις, οπότε μετά το τέλος του μήνα θα ανακοινώσουμε την δυνατότητα να αιτηθούν εκ νέου όσοι δημότες μας, για διάφορους λόγους δεν είχαν υποβάλλει αίτηση την περίοδο υποβολής.

Ο τρόπος και ο τόπος υποβολής νέων (εκπρόθεσμων) αιτήσεων, για παιδιά που θα έχουν συμπληρώσει τους 30 μήνες θα ανακοινωθεί αρμοδίως.

Στους Βρεφικούς Σταθμούς υπάρχουν ορισμένες εμπρόθεσμες αιτήσεις που δεν έχουν ικανοποιηθεί ακόμη. Θεωρούμε ότι είτε θα ικανοποιηθούν κατά την διάρκεια του έτους επειδή θα προκύψουν κάποιες κενές θέσεις, είτε επειδή τα παιδιά θα έχουν συμπληρώσει τους 30 μήνες και θα μπορούν να εγγραφούν σε Παιδικούς αντί για Βρεφικούς Σταθμούς.

Author

Comments are closed.