Αγαπητοί γονείς,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς μας για το έτος 2021-2022 ξεκινούν την Δευτέρα 17-5-2021 και λήγουν την Παρασκευή 4-6-2021.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω της ειδικής εφαρμογής PRESCHOOL WEB στον σύνδεσμο https://polnikaiarenti.intellisoft.gr/ η οποία θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού της διασποράς του νέου κορονοϊού, αλλά και του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών μας.

Όλα τα σχετικά – υποχρεωτικά και μη έγγραφα και δικαιολογητικά, οι όροι λειτουργίας και αποδοχή αυτών, κατευθυντήριες οδηγίες καθώς και ο οδηγός υποβολής της αίτησης θα είναι ορατά σε εσάς από τη στιγμή που θα εισέλθετε στην εν λόγω πλατφόρμα και ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε εκεί.

Υποχρεωτικό είναι να συμπληρωθούν τα στοιχεία και των δύο γονέων για τις πλήρεις οικογένειες και του ενός για τις μονογονεϊκές. Ελλιπείς αιτήσεις δε θα είναι δυνατόν να αξιολογηθούν.

Δυνητικά αιτούντες για Παιδικούς Σταθμούς είναι οι γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν γεννηθεί από την 1η/1/2018 και μέχρι 1η/3/2019, δηλαδή να έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 30 μηνών την 1η Σεπτεμβρίου του 2021.

Δυνητικά αιτούντες για Βρεφικούς Σταθμούς είναι οι γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν γεννηθεί από 2/3/2019 και μέχρι 1η/1/2021, δηλαδή να έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 8 μηνών την 1η Σεπτεμβρίου του 2021.

Ειδικά, στον 1ο Βρεφικό Σταθμό Νίκαιας (Βρεφικός Β’ ηλικίας) εγγράφονται βρέφη από 18 μηνών μέχρι 2,5 ετών. Δηλαδή, όσα έχουν γεννηθεί από 2/3/2019 μέχρι 1η/3/2020.

Η ηλικία των παιδιών υπολογίζεται όπως αυτή συμπληρώνεται την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Οι γονείς των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2017 πρέπει να απευθυνθούν σε Νηπιαγωγείο.

Οι αιτήσεις των εγγραφών μοριοδοτούνται και κατατάσσονται σε φθίνουσα κλίμακα, διαδικασία η οποία είναι εμφανής στους αιτηθέντες. Τα αποτελέσματα της κατάταξης και η τελική εγγραφή των παιδιών ανά Σταθμό θα ανακοινωθούν μετά την παραγωγή των αποτελεσμάτων των αιτούντων μέσω του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής – ΕΣΠΑ».

Αφού σας παροτρύνουμε να υποβάλετε την αίτησή σας στις παιδαγωγικές μας δομές, σας επισημαίνουμε ότι είναι εξόχως σημαντικό να υποβάλετε επίσης αντίστοιχη αίτηση για τις δομές μας μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ, όταν αυτό ανακοινωθεί από τον Φορέα υλοποίησής του (ΕΕΤΑΑ), προκειμένου να εξασφαλίσετε θέση στο Σταθμό που σας ενδιαφέρει απολύτως δωρεάν.

Για πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα περίοδο εγγραφών μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210.4823436, εσωτ. 5 και 6 με τις κυρίες Μακρυγιαννάκη Πόπη και Μπιλίρη Καλλιόπη και ώρες από τις 8.30 μέχρι τις 14.00.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ

Παράταση εγγραφών και επανεγγραφών στη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής

Ανακοινώνουμε ότι η περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών, για τους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής του Δήμου μας, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://polnikaiarenti.intellisoft.gr/, θα συνεχιστεί και πέρα από την Παρασκευή 04/06/2021 με νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Κυριακή 13/06/2021 και ώρα 24:00.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ

Author

Comments are closed.